Regidoria d’Educació i Cultura

mailto:cultura@betera-ayto.com

 

PROGRAMACIÓ CULTURAL


 

ALEJANDRO MAGNO

 

 

DIA 11 DE FEBRER A LES 22'30 H

DIA 12 DE FEBRER A LES 22'30 H

DIA 13 DE FEBRER A LES 19'30 H

SINOPSIS:

La pel·lícula es basa en la vida d'un dels líders més brillants i influents de la història: Alejandro Magno, un home que a l'edat de 25 anys havia conquistat el 90% del món conegut. Alejandro va dur al seu exèrcit de soldats grecs, macedonis i posteriorment orientals al llarg de 35.000 quilòmetres de setges i conquestes en només vuit anys i quan va morir als 32 anys havia forjat un imperi sense igual en la història. Ambientada en el món precristian de costums socials i morals molt distintes de les d'avui, la pel·lícula explora una època d'una bellesa inigualable, d'una brutalitat increïble, amb grans ideals i terribles traïcions.


CINCO CHICOS & ESTO

 

 

DIA 12 DE FEBRER A LES 17 H

DIA 13 DE FEBRER A LES 17 H

SINOPSIS:

Amb el seu pare lluitant en la guerra i la seva mare cuidant als ferits, cinc xiquets de Londres són enviats a viure amb el seu tio en la seva ruïnosa mansió al costat del mar. Es troben amb una llar estranya compost per el tio, que exigeix un silenci absolut per a poder escriure el seu llibre, Martha - un majordoma simpàtica però boja - i el cosí Horace, un xiquet amb un laboratori en el soterrani que promet ser un autèntic científic malvat. Durant les seves exploracions els nevots descobreixen un passadís secret sota la casa que condueix a una platja estranya.

 


 

LUDOTECA

 

L'AJUNTAMENT DE BÉTERA HA CREAT UN NOU SERVEI PER A TOTS/AS ELS/AS NENS/AS D'EDATS COMPRESES ENTRE ELS 3 I ELS 12 ANYS.

 

QUE CONSISTEIX?

 

És un espai on el nen podrà realitzar les seves tasques escolars i un ampli ventall de tallers i jocs a través dels quals desenvoluparem la seva creativitat.

 

HORARI I LLOC DE L'ACTIVITAT

 

De dilluns a divendres de 18'00 a 20'00 hores en el Col·legi Josefa Guardiola.

 

ACTIVITATS QUE ANEM A REALITZAR:

 

 

 

INFORMACIÓ-INCRIPCIONS EN L'AJUNTAMENT DE BÉTERA.

 


 

 

CARNESTOLTES ESCOLAR

 

EL DIVENDRES DIA 4 DE FEBRER TINDRA LLOC EL TRADICIONAL " CARNESTOLTES ESCOLAR". LA EIXIDA SERÀ A LES 18'00 HORES EN L'ALBEREDA.


 

CURSOS DE FORMACIÓ CONTÍNUA:

 

 

·         INTERNET I CORREU ELECTRONIC

·         APLICACIONS INFORMATIQUES D'OFICINA (BÀSIC)

·         NÒMINES I SEGURETAT SOCIAL

·         COMPTABILITAT INFORMATITZADA. ( NIVELL BÀSIC. CONTAPLUS )

·         FISCALITAT PYMES

·         COMPTABILITAT INFORMATITZADA ( NIVELL AVANÇAT. CONTAPLUS )

 

 

 

ELS CURSOS ESTAN ORGANITZATS PER LA CONFEDERACIÓ EMPRESARIAL VALENCIANA DE LLIRIA, EN COL·LABORACIÓ AMB EL FORCEM I EL FONS SOCIAL EUROPEU.

 

AQUESTS CURSOS ESTAN DIRIGITS A TREBALLADORS TANT PER COMPTE PROPI O ALIENA. ELS CURSOS S'IMPARTEIXEN EN LLIRIA I SÓN COMPLETAMENT GRATUÏTS.

 

PER A MAS INFORMACIÓ SOBRE CONTINGUTS I INSCRIPCIONS DELS CURSOS EN L'AGÈNCIA D'OCUPACIÓ I DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE BÉTERA.

 

TLF.: 96 160 03 51
ASSOCIACIÓ CULTURAL  L’ALAJAMA

L'associació cultural l'Aljama de Bétera en col·laboració amb l'Ajuntament de Bétera, va a crear una escola de rondalla, si estas interessat/a en formar part de la nostra associació cultural i deprendre a tocar la guitarra, el guitarró, el llaüt o la bandúrria posa't en contacte amb nosaltres, pots fer-ho a través de la regidoria de cultura de l'Ajuntament o en els telèfons

650 981 354 --- 653 424 333.

No cal tindre coneixements musicals.